Banken comfort hoogte

 

 

 Bank Diant

Verkrijgbaar

Fauteuil € 885.-

Bank 2 zits vanaf € 1350.-

Bank 2.5 zits € 1665.-

Bank 3 Zits € 1950.-

 

Ook verkrijg maat in leer op de armleggers , en geheel leer .

 

 

 

 Bank Kisa

Verkrijgbaar

Fauteuil € 765.-

Bank 2 zits vanaf € 1235.-

Bank 2.5 zits € 1580.-

Bank 3 Zits € 1899.-

 

Ook verkrijg maat in leer op de armleggers , en geheel leer .

 

 

Bankstel Hamptes

Bankstel Hamptes heeft een ietwat klassiek uiterlijk en is bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het bankstel kunt u laten bekleden met de beste soorten stof en leer in de door u gewenste kleur. Als u besluit de bank met stof te laten bekleden dan kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende motieven. Naast een bankstel zijn er ook fauteuils van Hamptes beschikbaar.Door het gebruik van hoogwaardige materialen kan het bankstel u een lange levensduur en een uitstekend zitcomfort garanderen. Het bankstel kan u een goede ondersteuning bieden tijdens het zitten zodat u altijd de juiste zithouding zult aannemen. Het bankstel kan op maat gemaakt worden wat voor een nog beter zitcomfort zal zorgen. Laat u zich bij ons informeren wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

 

 

 

 

Bankstel Domo

Prachtig bankstel met klassieke looks en een heerlijk zitcomfort. Het Domo bankstel heeft een prachtig design en is uiterst vakkundig afgewerkt. De bank biedt u voor de bekleding vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit diverse kwaliteiten stof en leer in verschillende kleuren. De poten van het bankstel zijn in verschillende kleuren leverbaar en kunnen eventueel hoger of lager gemaakt worden. Naast bankstellen zijn er van model Domo ook stoelen verkrijgbaar met een bijpassende klassieke look. Zo kunt u al uw zitmeubelen eenvoudig op elkaar afstemmen.Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk en aan het zitcomfort. Zo is het bankstel gevuld met koudschuim die u een heerlijk zitcomfort kan bieden en een lange levensduur heeft. Daarnaast is de bank voorzien van een houten romp dat zorgt dat de bank zeer stevig blijft. Door de ergonomie van het bankstel neemt u direct de juiste zithouding aan. Vervelende klachten in uw nek of rug behoren hierdoor tot de verleden tijd. Als u liefhebber bent van details zit u met dit bankstel ook goed, het is vakkundig afgewerkt en de mooiste materialen zijn hier voor gebruikt. Zitmeubelen die bij ons verkrijgbaar zijn kunt u eventueel op maat laten maken. Laat u door ons informeren wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

 

 

Banken en fauteuils

kunnen worden geleverd in stof en leer, vaak met iets klassiekere stoffen en leersoorten. De bank die wij hebben staan  genmerkt zich door een ondiepe zit, en een wat hogere, harde zit. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan uit een bank of stoel. 

 

 

   
   

 

   

 

 

 

 

 

 

Model 1408 NE ED

 

Grote 45M

 

Stof T71992

 

W 51190

 

Bank

 

Interieurvering

 

 

 

Ook leverbaar geheel leer

 

   

 

Model 1408 NE ED

Grote 45M

Stof T71992

W 51190

Bank

Interieurvering

 

Ook leverbaar geheel leer